Om Kitt Buch

Omdrejningspunktet for mit kunstneriske virke er parallellen mellem en surrealistisk eventyrverden og den verden, vi befinder os i. I mine malerier skildrer jeg forskellige, oftest arketypiske situationer og symboler. Med en gennemgribende tanke på den menneskelige natur skaber jeg narrativer, som beskueren kan gå på opdagelse i. Jeg maler figurativt med oliemaling og akvarel på lærred og papir, samt opstår der lejlighedsvise skulpturer i selvhærdende ler. 


“Figurativ, farvestrålende og fascinerende.” (Uddrag af artikel på Magasinet Kunsts online portal skrevet af Louise Jørgensen, 2020).

“Med sin sikre og levende streg og frodige og usentimentale fantasi har Kitt Buch fundet sin helt egen stil og sin helt egen plads i den danske kunstverden.” (Uddrag af tekst skrevet af Tom Jørgensen, 2018).

Kitt Buch Profilfoto

Om Kitt Buch

Omdrejningspunktet for mit kunstneriske virke er parallellen mellem en surrealistisk eventyrverden og den verden, vi befinder os i. I mine malerier skildrer jeg forskellige, oftest arketypiske situationer og symboler. Med en gennemgribende tanke på den menneskelige natur skaber jeg narrativer, som beskueren kan gå på opdagelse i. Jeg maler figurativt med oliemaling og akvarel på lærred og papir, samt opstår der lejlighedsvise skulpturer i selvhærdende ler. 

“Figurativ, farvestrålende og fascinerende.” (Uddrag af artikel på Magasinet Kunsts online portal skrevet af Louise Jørgensen, 2020).

“Med sin sikre og levende streg og frodige og usentimentale fantasi har Kitt Buch fundet sin helt egen stil og sin helt egen plads i den danske kunstverden.” (Uddrag af tekst skrevet af Tom Jørgensen, 2018).

Om Kitt Buch

Omdrejningspunktet for mit kunstneriske virke er parallellen mellem en surrealistisk eventyrverden og den verden, vi befinder os i. I mine malerier skildrer jeg forskellige, oftest arketypiske situationer og symboler. Med en gennemgribende tanke på den menneskelige natur skaber jeg narrativer, som beskueren kan gå på opdagelse i. Jeg maler figurativt med oliemaling og akvarel på lærred og papir, samt opstår der lejlighedsvise skulpturer i selvhærdende ler. 


“Figurativ, farvestrålende og fascinerende.” (Uddrag af artikel på Magasinet Kunsts online portal skrevet af Louise Jørgensen, 2020).

“Med sin sikre og levende streg og frodige og usentimentale fantasi har Kitt Buch fundet sin helt egen stil og sin helt egen plads i den danske kunstverden.” (Uddrag af tekst skrevet af Tom Jørgensen, 2018).

Følg Kitt Buch