Artist statement

Kitt Buch, kunstner, billedkunst, popsurrealisme, samtidskunst

Mit overordnede emne er eventyr – på godt og ondt. Ligesom folkeeventyrerne er også mine eventyr en spejling af samfundet omkring os. Ved hjælp af symboler, farver og gennemgående karakterer, samt en stor fascination for særheder og finurligheder, sætter jeg narrativer op, hvor hverdagslivet krydser over i eventyridyl, mens katastrofen altid ligger på lur i periferien. Som en homage til de oprindelige myter og eventyr arbejder jeg med at give beskueren fornemmelsen af, at mine karakterer ikke nødvendigvis lever lykkeligt til deres dages ende. 

Mine visuelle eventyr bliver primært fortalt med olie, men indimellem finder også andre medier som akvarel, blyant og lejlighedsvist også skulpturer, vej ind i fortællingerne.