Maj 2017 – KBH Kunst, Art Nordic og Hippi.dk

English recap below.

Galleri Kbh Kunst

I sidste nyhedsbrev lovede jeg at jeg ville løfte sløret for de nye eventyr, og det er med stor glæde at jeg kan fortælle at jeg er blevet tildelt en atelierplads hos KBH Kunst v/ Helle Borre ved Søerne i København.
Den 1. juni tager jeg plads ved siden af kunstner Sissi Møller. De andre kunstnere, som har atelierpladser i galleriet er Rasmus Nielsen, Lisbeth Thygesen og naturligvis Helle Borre selv. 🙂
Jeg glæder mig helt utroligt meget lidt at rykke staffeli og lærreder derned. Husk! Det er åbne værksteder, så I er velkomne til at komme forbi og kigge på igangværende værker og bladre igennem galleriets mange værker.
Se mere om det skønne galleri her!
Facadefolder_srcset-large

Fra Kbh Kunsts hjemmeside

Art Nordic

Art Nordic var en vild oplevelse. Danmarks største kunstmesse med sine over 250 deltagende kunstnere og over 13.000 besøgende på de 3 dage messen varede.
Vi flyttede min bedstemors gamle lænestol i velour med på stand sammen med andet udvalgt møblement hjemmefra. Tænkte jeg ligeså godt kunne gøre mig det bekvemt når jeg alligevel skulle bruge 3 dage derude i Lokomotivværkstedet. 🙂
Det var fedt at snakke med folk om kunst, løst og fast. Tak til jer der kom forbi min stand og var med til at gøre det til en fantastisk oplevelse!
Jeg fik en masse nye bekendtskaber på messen, og det var i det hele taget nogle uforglemmelige dage. Du kan finde nogle af de andre kunstnere, som jeg stod i nærheden af her (klik på deres navne for at komme videre til deres facebook – eller hjemmesider): Merete Lemvigh, Maria Rolling, Giuseppe de Bellis, Anette Sjølund, Michael Kofoed og til sidst, en anden popsurrealist; Yuliya Solodka. 

 

Artmoney

Bare lige til information, så har jeg oprettet en profil på Artmoney.org hvor jeg løbende vil opdatere med mindre værker (mål: 12×18 cm) til 200 kr.
Eksempler på Artmoneys:

Hippi.dk

Åh ja, sidst men ikke mindst, så varede min udstilling hos Hippi.dk i Sorø indtil i søndags den 14. maj. Men Søren og Bettina, de to kære mennesker bag det fine galleri, beholder mine billeder dernede.  I hvert fald indtil sommerferien, blot på en anden udstillingsplads. 🙂
Tag et smut forbi i pinsen og nyd en tur i bøgeskoven på vej til Hippi.dk.
17973656_1669469463354245_6345239875354161903_o

Fra udstillingen

<3 Kitt
Recap in english:
I’m happy to announce that I have a workspace at Gallery Kbh Kunst by the lakes in Copenhagen from June 1st. I am really looking forward to that! 🙂
Art Nordic was a blast! Thanks to everybody who stopped by my stand and made it a wonderful weekend.
I have made a profile at Artmoney.org with some smaller works. Take a look and read about what artmoney is here.
Hippi.dk in Sorø have my mixed media paintings for sale even after the exhibition, which ended on April Xth this year.
<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.