April 2017: Art Nordic, Hippi.dk og GalArtery

 

Oliemalerier på Art Nordic

Jeg har arbejdet i døgndrift de sidste mange uger for at blive klar til Art Nordic i Lokomotivværkstedet. Nu er der en uge til ferniseringen den 28. april kl 14.30-19:00. Lørdag og søndag er der åbent fra 10 – 17. Hvis du vil have en billet, så smid mig en besked via kontakt formularen her på siden, eller via min facebook her.
De to store planlagte oliemalerier er så godt som færdige. 🙂 De mangler kun lige en gang lak. Udover oliemalerierne tager jeg mixed-media værker på papir og udvalgte prints med.
Kom endelig forbi stand nummer 140 og hils på!
Event på facebook kan findes her.

Aktuel udstilling og fernisering i Sorø

I søndags åbnede Hippi.dk i Sorø op for deres første udstilling i sæsonen. Jeg udstiller 13 mixed-media værker og har i samarbejde med June Techt lavet en installation med to stykker couture beklædning og hendes kunstgevirer. Du kan også finde værker af Niels Omann (billedkunst), Mette Lene Olsen (billedkunst), June Techt (kunstgevirer), Ulla Thornberg (keramik) og Sejer Folke (trækunst). Udstillingen varer til og med 15. maj. Vi fik taget nogle billeder til ferniseringen som kan ses her.

Hippi.dk er et lille hyggeligt galleri i Sorø, som drives af Søren Mogensen og Bettina Muth. Hvis du skulle være på disse kanter, så tag forbi Parnasvej 63, 4180 Sorø. Der er åbent alle søn- og helligdage kl. 10 – 17 indtil 15. oktober. Dog lukket hele juli måned. De modtager også gerne besøg på andre tidspunkter, når det aftales på forhånd. Ring til dem på 51505970 og lav en aftale.

GalArtery 16. marts – 1. april

For godt en måned siden havde jeg fornøjelsen af at udstille hos GalArtery  sammen med billedkunstner Christian Guntoft (som i øvrigt snart er aktuel i en gruppeudstilling hos Galleri Oxholm, se her). Det var en dejlig oplevelse og min ven Matteo fik snappet lidt billeder til ferniseringen. Udstillingen blev taget ned 14 dage senere, den 1. april.

Den næste tid…

De næste måneder vil jeg glæde mig over at forår bliver til sommer og samle en masse inspiration til videre udvikling af mine figurer i mine oliemalerier 🙂
Næste nyhedsbrev kommer til at handle om nye eventyr, og jeg vil kunne løfte sløret for et helt nyt samarbejde.
Nyd det kolde forår derude!
<3 Kitt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.