Marts 2017

Marts er oprunden og vi er næsten halvvejs igennem denne første forårsmåned. I dag er det lørdag og solen skinner fra en meget blå himmel.

Mit forår er tæt pakket med fortællinger gennem kunsten <3 Jeg har flere serier planlagt, og jeg udvider både med tegninger og større akvareller, samt det helt nye medie jeg er begyndt at male med. Nederst i dette nyhedsbrev deler jeg min proces med et  lille, samt et større igangværende oliemaleri 🙂

Fællesudstilling med Christian Guntoft

Den 17. marts har Christian og jeg fernisering hos GalArtery på Henrik Steffensvej på Frederiksberg i København! Dørerne åbner klokken 16, så det betyder at du formentlig kan komme lige fra arbejde og ind og hilse på os i galleriet 🙂

Eventen på facebook er at finde her: Fernisering 17. marts.

Jeg glæder mig helt vildt. Det er faktisk min første rigtige fernisering! Jeg har udstillet flere steder, men har ikke før haft fornøjelsen af at være tilstede ved åbningen af en udstilling.

Udstillingen løber frem til den 1. april.

Se hvem Christian er og følg ham her.

17021577_1263386413729844_3315107155575334007_n.jpg

Fra eventets facebookside. Til venstre er mit værk og det til højre er Christians

Udstilling i Sorø

For et par uger siden var jeg forbi og snakke med de to skønne mennesker bag galleriet Hippi.dk. Galleriet er beliggende omkring 5 km uden for Sorø på vej mod Skælskør i et naturskønt område.

Det fantastiske her er, at jeg faktisk er fra den egn – født og opvokset i Vestsjælland, og har da også boet dernede indtil jeg, for ca. 10 år, siden rykkede teltpælene op og flyttede til København. Det er lidt som at vende hjem – om end det kun er for en lille måned 🙂

Jeg kommer til at udstille på sæsonens første udstilling sammen med Niels Omann, Mette lene Olsen og June W. Techts.

Ferniseringen er den 16. april og kunstnerne vil være tilstede denne dag.

Læs om årets program og de deltagende kunstnere her.

Skærmbillede 2017-03-10 13.50.16.png

Screenshot fra Hippi.dks hjemmeside

 

Art Nordic 2017

Endnu engang vil jeg slå et slag for en af forårets store kunstmesser! 🙂

Det bliver vildt og fantastisk og jeg glæder mig sådan til at hilse på besøgende og alle de andre deltagende kunstnere.

Du kan få fribilletter ved at downloade billet via dette link: BILLET

Billetten, som har en værdi på 120 kr, gælder for to personer og for alle tre dage. Du skal blot skrive mig på som reference (Kitt Buch, stand nummer 140).

Kunstmessen forløber fra den 28. – 30. april.

17155827_10154557686883981_4565621399534758306_n

Oliemaleri

Og så til noget helt nyt fra mig!

Jeg er vandt til at arbejde på papir. Det har jeg gjort i mange år efterhånden, og har indimellem forsøgt at flirte lidt med akrylmaling, men har hver gang måttet sande at vi to bare ikke er skabt for hinanden. Oliemaling derimod! Det er ikke fordi det er et nemt medie at arbejde med, og jeg har enormt meget at lære, men jeg er vild med konsistensen og den glans som olien tørre op med. Jeg har en følelse af at jeg har fundet en god udvidelse til mit univers, hvor også klovnepigen og hendes venner kan føle sig godt tilpas og få det udtryk som jeg ønsker de skal have.

Herunder ses processen med to billeder fra undermaling til “absolut ikke færdig” ;). På det lille billede er jeg på 3. lag og mangler stadig flere. På det store har jeg malet masken, blomsterne, halskæden, ansigtet og håret 2-3 gange, mens baggrund og kjole stadig kun er på første lag. Der er lang vej endnu og det er en meget anderledes måde at arbejde på, end jeg er vandt til, fra akvarellen. Lys og skygge betyder alting i et oliemaleri af denne slags, og derfor jeg har også lavet mit eget referencebillede i blyant til det store af dem, således at jeg hele tiden kan se hvordan lys/skygge forholder sig.

 

 

Lige om lidt rejser jeg mig fra sofaen, hvor jeg har siddet og skrevet dette nyhedsbrev, laver mig ekstra kop kaffe, og går i gang med en bestillingsopgave til et fantastisk par. Denne akvarel skal vise deres kærlighed til hinanden og det er lidt en drømme opgave <3 Jeg regner med at kunne vise min proces, og det færdige maleri, i næste nyhedsbrev.

Håber du har det skønt resten af marts og at vi ses til nogle af udstillingerne som jeg deltager i <3

Rigtig god weekend,

<3 Kitt

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.