Februar 2017

 

Hej alle sammen!

Februar er over os med al sin kulde og typiske forhåbninger om et snarligt forår <3 De der små lyksagelige øjeblikke hvor vi midt i kulden mærker solens stråler på vores hud og længes efter varme og mere sol.

Også i denne måned har jeg allerede haft et par eventyr som jeg gerne vil dele med jer 😀  Nye udstillingsmuligheder, et café besøg og til sidst hvordan man gratis kan komme til et af forårets største kunstmesser – lige her i København.

CPH Art Works 4.-5. februar

For et par uger siden havde jeg en stand på CPH Art Works. Det var så awesome og en enormt stor oplevelse! Jeg fik snakket med enormt mange mennesker. Både besøgende og med-kunstnere. Tak til alle som kom forbi min lille stand. <3

Herunder er en samling af billeder fra min stand, samt fra nogle af de andre kunstnere der stod i min umiddelbare nærhed.

 

Udstilling på Gallopperiet – Stadens Museum for Kunst

I januar indleverede jeg fem billeder til Gallopperiets Tappert Ucensurerede Vinterudstilling. Jeg kom endelig selv forbi i søndags og fik set det hele. Mine billeder er blevet hængt så fint op i café området. 🙂

Du har helt indtil den 26. marts til at komme afsted og se de omkring 70 repræsenterede kunstnere.

 

Barok Fransk Café – Chez Laurent

Okay, så jeg er en af dem der elsker at gå på café. 😀 Jeg nyder at sidde med en kop kaffe, skitsere og lade mig blive inspireret af stemningen og omgivelserne.

Caféen ligger på Rolighedsvej 15 på Frederiksberg, og den er helt sikkert et besøg værd. Den føles meget fransk og møblementet er yderst barokt — fyldt med guld, marmorborde og det skønneske blå tapet. For slet ikke at tale om kagerne (altid kagerne!!), maden og deres kaffe, som bestemt heller ikke er til at kimse af. Jeg var der med min veninde, og vi sad der i timevis ind til mørket faldt på og stearinlysene blev tændt på bordene.

Find caféens hjemmeside her.

Læs om sidste måneds inspirerende sted.

 

Art Nordic 2017 – Kom og besøg mig!

Jeg har ventet med det absolut bedste til sidst! Den 28. – 30. april deltager jeg på en af forårets største kunstmesser. Der kommer formentlig over 15.000 besøgende på de 3 dage for at se mere end 250 repræsenterede kunstnere. Jeg arbejder på en ny serie af tegninger med Klovnepigen til Art Nordic, og jeg satser også på at kunne løfte sløret for noget helt nyt som jeg lige er begyndt at arbejde med. Allerede nu drømmer jeg mig helt væk i mulige måder at indrette min stand på, så den understøtter mit kunstneriske univers. Kom og besøg mig på stand 140 – du kan få gratis billetter og spare 120 kr. 😀

For at komme med gratis skal du downloade en billet via dette link: ART NORDIC 2017. Print billetten ud (hver billet gælder for 2 personer) og skriv den kunstner på, der har udleveret billetten til jer. I dette tilfælde skal du anføre mig som kontakt. Får at få mine oplysninger til billetten, så skriv en mail til: art@kittbuch.com. Billetten gælder for alle 3 dage.

Selve messen foregår i Lokomotivværkstedet i Sydhavnen — en stor rustik hal fra 1907, hvor man stadig i dag kan se jernebanesporene i gulvet og fornemme fordums residerende damplokomotiver. Se Art Nordic på Facebook her, og meld dig eventuelt til. 🙂

Jeg glæder mig helt vildt til april og håber at se rigtig mange af jer! <3  Vi ses i næste nyhedsbrev hvor jeg lover flere spændende nyheder og et nyt finurligt sted i København der er et besøg værd!

<3 Kitt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.