Januar 2017

Velkommen alle sammen!

Til min nye side. Jeg glæder mig helt vildt til at dele mit arbejde med jer og infiltrere jer godt og grundigt i de eventyr jeg kommer igennem på min vej. F.eks. hvis du læser til slut vil du kunne læse om den nye kunstmesse i København 🙂

Udstilling

I februar måned kommer jeg til at deltage i Gallopperiets Tappert Ucencurerede Vinterudstilling på Christianshavn i København (Fantastisk navn til en udstilling ikke sandt!?). Fernisering er den 4. februar kl. 15 – 19.  Omkring 70 (!!) kunstnere deltager med deres værker! Det kan kun bliver en fantastisk oplevelse at smutte forbi og se udstillingen.

<3 Kitt

 

P.S. Det mest fantastiske i dag er at jeg kan sidde og arbejde på min hjemmeside fra en café. Nogle gange skal man ud af sit atelier og indsamle ny inspiration og se på mennesker 🙂  Caféen jeg her taler om er ROYAL SMUSHI CAFE på Amagertov 6. De lyserøde vægge, quirky interiør og de lækre kager, gør det klart til et sted der indgyder til eventyrlige tanker. Alt mad og drikker serveres på Royal Copenhagen service! Så smukt og hele udsmykningen giver en følelse at være gæst hos The Mad Hatter til et af hans skøre theselskaber.

P.P.S. Var liiige ved at glemme hvad jeg lovede i starten af min post 🙂 Cph Art Works er en ny messe. Det er faktisk kun tredje gang den afholdes, og det sker den 4. og 5. februar i Nørrebrohallen i København. Der kommer til at være godt 50 upcomming kunstenere samlet under samme tag og jeg er en af dem 🙂 Min første messe og mit kunsteventyr er for alvor sat i gang <3 Jeg er sikker på det bliver helt vildt awesome, og du vil helt sikkert kunne finde unik og inspirerende kunst til at hænge på dine vægge derhjemme.

Jens og Nanna er en del af det team der får det til at ske. Begge er udøvende kunstnere og formår med CPH Art Works at stable et event på benene som henvender sig til et bredt publikum 🙂 Billeder fra messen kommer med i næste post i februar!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.